Про мене

Моє фото
Івано-Франківськ, Івано-Франківська, Ukraine
БОЙЧУК Мирослав Петрович - український режисер, документаліст, поет-пісняр, фотохудожник, тележурналіст, організатор шоу, ді-джей, колекціонер, блогер, засновник власної Студії Документального Кіно, Громадського Інтернетбачення Прикарпаття "ФранківськТБ", Студії дитячо-юнацького кіно "Студик ІФ". Мирослав спеціаліст по оцифруванню старих відео, аудіо, фото, кіноплівок та слайдів. Контактний телефон: 0509091572

понеділок, 6 липня 2020 р.

Після проголошення Незалежності України. Організація перших професійних шоу


Запрошення на гала-концерт конкурсу краси «Прикарпатська Красуня — 91» (1991 р.)

З Андрієм Миколайчуком на "Червоній Руті - 91". м.Запоріжжя.

Інтервю з переможницею одного із конкурсів Краси в Івано-Франківську. Приблизно 1995 рік.
Влітку 1991 року поїхав у Запоріжжя на «Червону Руту-91» [5] як ді-джей. Там познайомився та налагодив звя'зки, практично, з усіма зірками тогочасної української естради, що дало змогу в майбутньому запрошувати їх на участь у власних шоу та авторських телепроектах.

Тоді ж у 1991 році, відразу після приїзду з фестивалю-конкурсу, організував грандіозний за тогочасними місцевими мірками і дещо скандальний конкурс краси «Прикарпатська Красуня». Основу його музично-пісенної частини якраз і склали учасники та переможці конкурсу «Червона Рута —91», Ірчик зі Львова, Стелла ГомолякаВіталій СачокАнатолій Сердюк, а також вже популярні тоді співаки Анатолій МатвійчукОлександр ТищенкоАнатолій КрохмальнийШтефко ОробецьАндрій МиколайчукВ'ячеслав ХурсенкоНазарій Яремчук. Згодом переможниця конкурсу Тетяна Грачова виборола титул Віце-міс-91 на Всеукраїнському конкурсі краси у м. Тернопіль.
Влітку 1992 року організував перший музичний конкурс на Івано-Франківщині «Зірки Прикарпаття». Переможцями конкурсу стали нині відомі не тільки в Україні Дмитро Ципердюк (гурти «Dazzle Dreams» та «Луйку»)[6][7] [8] Любомир Чермак, гурт «Брати Блюзу».
Тоді ж започатковує телевізійний проект музичнорозважальне шоу «Ключі від серця», основу якого складали конкурси, розваги та знайомство з популярними музичними виконавцями краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар