Про мене

Моє фото
Івано-Франківськ, Івано-Франківська, Ukraine
БОЙЧУК Мирослав Петрович - український режисер, документаліст, поет-пісняр, фотохудожник, тележурналіст, організатор шоу, ді-джей, колекціонер, блогер, засновник власної Студії Документального Кіно, Громадського Інтернетбачення Прикарпаття "ФранківськТБ", Студії дитячо-юнацького кіно "Студик ІФ". Мирослав спеціаліст по оцифруванню старих відео, аудіо, фото, кіноплівок та слайдів. Контактний телефон: 0509091572

четвер, 9 липня 2020 р.

Мирослав Бойчук: У Тризубого були зірки в мізках і таланті, а не в стосунках


    Свого часу , очолюючи телерадіокомпаню "МіД", яка була регіональним предяставництвос  на Прикарпатті, доводилось досить часто спілкуватись з Щерб'яком,- більш відомим під псевдонімом Тризубий Стас.



    Не те, щоб ми дружили,- просто, по-службі, а ще тому, що я цікавився піснею, та тими, хто мав до неї безпосередню причетність.
    Доречі, на фото - Запріжжя. Червона Рута 1991. Тризубий у якості почесного гостя. Був запрошений, як лауреат Першої , Чернівецької Червоної Рути 1989 року. Є також і кінозйомка цих хвилин, але її виставляти не буду, бо збираюсь використати у документальному фільмі про співака.
    Так от... щодо Стаса - то можу сказати одне. Це по-перше, був професіонал з великої літери, а по-друге - з ним було надзвичайно просто в спілкуванні. Жодних зіркових натяків, хоча на той час - це була величина №1, принаймні, у своєму амплуа, чи то пак, жанрі. Ось і ці два відео, які я виставляю в цій публікації - були зняті разом з часом, затраченим на домовленості, буквалтьно за 15 хвилин.




Немає коментарів:

Дописати коментар