Про мене

Моє фото
Івано-Франківськ, Івано-Франківська, Ukraine
БОЙЧУК Мирослав Петрович - український режисер, документаліст, поет-пісняр, фотохудожник, тележурналіст, організатор шоу, ді-джей, колекціонер, блогер, засновник власної Студії Документального Кіно, Громадського Інтернетбачення Прикарпаття "ФранківськТБ", Студії дитячо-юнацького кіно "Студик ІФ". Мирослав спеціаліст по оцифруванню старих відео, аудіо, фото, кіноплівок та слайдів. Контактний телефон: 0509091572

четвер, 9 липня 2020 р.

Перші самостійні проекти


Мирослав Бойчук на ток-шоу в студії телерадіокомпанії "РАІ".
М.Бойчук у власній студії. І.Франківськ, вул.Січових Стрільців 56. 1998 р.
Під час зйомки фільму про Гошівський монастир. 1997 р.
   Влітку 1995 року здійснює зйомку свого першого документального фільму про виготовлення пам'ятника Іванові Франку у Івано-Франківську, який було споруджено в центрі Івано-Франківська — на вулиці Незалежності. Тоді ж започатковує авторський телевізійний проект під назвою «Муніципальні проблеми», в якому розкриваються плюси та мінуси комунального господарства міста.
   В лютому 1997 року звільняється з телестудії «Канал-402». Тоді ж засновує своє приватне підприємство Телерадіокомпанія «Мирослав і Друзі», яке стає представництвом телекомпанії ICTV в Івано-Франківській області. Заключивши Угоду з українським телепродюсером, ведучим програми «Вісті тижня з Миколою Канішевським», знімає сюжети з життя Прикарпатського краю, які виходять у вищеназваній програмі на всеукраїнському каналі ICTV. Студія відновлює вихід авторської передачі М.Бойчука «Сова». Тоді ж започатковуються інші авторські телепроекти: «Мовчіть і Дивіться», «Про твоє», «Станіславський хіт-парад», «Вулиця». Щодня під рубрикою «Місто», в ефір виходять місцеві новини.
З Миколою Канішевським в період співпраці в програмі «Вісті від Миколи Канішевського».Івано-Франківськ.1998 р.
М.Бойчук як ведучий під час презентації ТРК «Мирослав і Друзі» як представництва ICTV в Івано-Франківську. 1997 р.

    У цей час активно займається поетичною та пісенною творчістю. Пісні «Кохання юності», «Моє дитинство», «Троянди самоти» на музику М.Пастуха, які співає молода Івано-Франківська співачка Олександра стають популярними на місцевих майданчиках. Згодом пише ще десяток пісень для співаків-початківців, але жодна з них не набуває особливої популярності. Тоді ж відновлює телевізійний проект «Ключі від серця». Цього разу шоу проходять у популярному Івано-Франківському музичному кафе «Золота Ліра».

Немає коментарів:

Дописати коментар