Про мене

Моє фото
Івано-Франківськ, Івано-Франківська, Ukraine
БОЙЧУК Мирослав Петрович - український режисер, документаліст, поет-пісняр, фотохудожник, тележурналіст, організатор шоу, ді-джей, колекціонер, блогер, засновник власної Студії Документального Кіно, Громадського Інтернетбачення Прикарпаття "ФранківськТБ", Студії дитячо-юнацького кіно "Студик ІФ". Мирослав спеціаліст по оцифруванню старих відео, аудіо, фото, кіноплівок та слайдів. Контактний телефон: 0509091572

середу, 6 травня 2020 р.

2008 рік. "Дорога, правда і життя...". 100-річчю церкви Святої Параскеви та 20-й річниці її виходу з підпілля присвячується. 1908 - 2008 роки.

Загальний обсяг: 59 хв. 40 сек.
Режисер, оператор зйомок та монтажу - Мирослав Бойчук.
Сценарій: Тарас Огар, Роман Чорненький.
Оператори: Мирослав Бойчук, Лілія Гуменюк.

   2006 року, як режисер, здійснює виготовлення документального фільму «Дорога, правда і життя», присвяченого 100-річчю церкви Святої Параскеви і 20-й річниці її виходу з підпілля та презентовано місцевій громаді. Співавторами фільму стали) молодий Івано-Франківський історик Чорненький Роман та отець Огар Тарас Він же був ініціатором виготовлення фільму та організатором його презентації.
   За створення цього фільму отримав Подяку від Правлячого Архієрея Єпископа Івано-Франківської УГКЦ Володимира.


Подяка від Правлячого Архієрея Єпископа Івано-Франківської УГКЦ Володимира за документальний фільм про історію церкви Святої Параскеви «Дорога, правда і життя» приуроченого її 100-річчю. 2009 р.


З отцем Тарасом Огаром автором документального фільму «Дорога, правда і життя». Світлина була зроблена на дні мікрорайону Опришівці в вересні 2009р.
Частина - 1. Обсяг: 30 хв. 51 сек.
 Частина - 2.Обсяг: 28 хв. 49 сек.

Немає коментарів:

Дописати коментар