Про мене

Моє фото
Івано-Франківськ, Івано-Франківська, Ukraine
БОЙЧУК Мирослав Петрович - український режисер, документаліст, поет-пісняр, фотохудожник, тележурналіст, організатор шоу, ді-джей, колекціонер, блогер, засновник власної Студії Документального Кіно, Громадського Інтернетбачення Прикарпаття "ФранківськТБ", Студії дитячо-юнацького кіно "Студик ІФ". Мирослав спеціаліст по оцифруванню старих відео, аудіо, фото, кіноплівок та слайдів. Контактний телефон: 0509091572

пʼятницю, 8 травня 2020 р.

2013 рік. Документальний серіал "Франкове Прикарпаття". Фільм 2. "Три кохання Франка у Станіславі".

Обсяг: 35 хв. 06 сек.

Режисер: Мирослав Бойчук.
Автори сценарію: Роман Чорненький, Петро Гаврилишин, Мирослав Бойчук.
Оператор: Лілія Гуменюк, Мирослав Бойчук.
Ведучий: Віктор Анушкевичус.
Диктор: Богдан Кучер.
На світлині: Робоча група фільму «Франкове Прикарпаття» після презентації його 1-ї частини на відзначенні 15 річниці Івано-Франківського осередку НСКУ.2013 р.(Зліва направо: М.Бойчук, Р.Чорненький, Л.Гуменюк, П.Гаврилишин).
    Протягом 2012 - 2013 років, на базі власної студії документальних фільмів, здійснюються чорнові зйомки для перших чотирьох серій із вищеназваного циклу.
    Перші дві частинами фільму «Скільки Франкового у Франківську?» та «Три кохання Франка» було об’єднано в одну 65-хвилинну стрічку «Місто імені Франка», а їх показ приурочено до відзначення 350 річниці Івано-Франківська. Але Згодом виявилось, що цей фільм не здобув зацікавлення у місцевих чиновників. Його навіть не було внесено до афішного списоку заходів святкування річниці міста, хоча всі місцеві телеканали у той час здійснили трансляцію перших двох його серій у повному обсязі.


Обкладинка

Презентація сигнального екземпляру документального фільму «Франкове Прикарпаття» онукові І. Франка — Роланду. Літо 2012 р.

Подяка за вдале впровадження проектів екранних мистецтв від голови Івано-Франківського осередку НСКУ Юліана Яковини. 2013 р.

Інтервю з режисером фільму «Франкове Прикарпаття» перед презентацією на відзначенні 15 річниці Івано-Франківського осередку НСКУ. 12 березня 2013 р.

На презентації фільму «Франкове Прикарпаття». На презентації фільму «Франкове Прикарпаття». Диплом за актуальність серіалу «Франкове Прикарпаття» від голови Івано-Франківського осередку НСКУ Юліана Яковини.2013 р.

Робоча група фільму «Франкове Прикарпаття» після презентації його 1-ї частини на відзначенні 15 річниці Івано-Франківського осередку НСКУ.2013 р.(На світлині зліва направо: М.Бойчук, Р.Чорненький, Л.Гуменюк, П.Гаврилишин).



Немає коментарів:

Дописати коментар