Про мене

Моє фото
Івано-Франківськ, Івано-Франківська, Ukraine
БОЙЧУК Мирослав Петрович - український режисер, документаліст, поет-пісняр, фотохудожник, тележурналіст, організатор шоу, ді-джей, колекціонер, блогер, засновник власної Студії Документального Кіно, Громадського Інтернетбачення Прикарпаття "ФранківськТБ", Студії дитячо-юнацького кіно "Студик ІФ". Мирослав спеціаліст по оцифруванню старих відео, аудіо, фото, кіноплівок та слайдів. Контактний телефон: 0509091572

середу, 6 травня 2020 р.

Миросла́в Бойчу́к. Ранні роки.

   Миросла́в Бойчу́к (нар. 30 вересня 1958, Станіслав. нині Івано-Франківськ)
 — український кінорежисерпоет-пісняравтор документальних фільмівфотохудожниктележурналістзасновник громадського Інтернетбачення Прикарпаттяорганізатор шоуді-джейколекціонер.
   Народився 30 вересня 1958 року в Україні, в місті Станіслав, нині Івано-Франківськ в робітничій сім'ї.    
   Вже в 6 років написав свої перші 4 віршовані рядки і тоді ж, думаючи що це журналістика, не по дитячому серйозно заявив, що хоче стати журналістом.

   Мати Дожджанюк Ганна Федорівна — уроджениця с.Братківці, Тисминецького району, Станіславської області, батько — Петро Петрович родом з Коломийщини, с.Отинія.
   Дідуся, по маминій лінії на прізвище Дожджанюк, в селі (Братківці, Тисменицького району, Івано-Франківської області) прозивали Федь Добрий. До війни він був досить заможним чоловіком. Для всієї своєї родини закупив майже цілий сільський хутір.
На початку війни змушений був емігрувати, після чого його слід надовго загубився. Лише недавно дізнався, що хтось із моєї родини знайшов його могилу у Канаді, але де саме дізнатись, поки що, ніяк не вдається.

Немає коментарів:

Дописати коментар