Про мене

Моє фото
Івано-Франківськ, Івано-Франківська, Ukraine
БОЙЧУК Мирослав Петрович - український режисер, документаліст, поет-пісняр, фотохудожник, тележурналіст, організатор шоу, ді-джей, колекціонер, блогер, засновник власної Студії Документального Кіно, Громадського Інтернетбачення Прикарпаття "ФранківськТБ", Студії дитячо-юнацького кіно "Студик ІФ". Мирослав спеціаліст по оцифруванню старих відео, аудіо, фото, кіноплівок та слайдів. Контактний телефон: 0509091572

пʼятницю, 8 травня 2020 р.

2013 рік. Із циклу "Історія хорового мистецтва Прикарпаття". Фільм 1. "З чистих джерел".

Обсяг: 30 хв. 40 сек.
Режисер, оператор зйомок та монтажу - Мирослав Бойчук.
Ідея: Ольга Терешкун.
Автори сценарію: Мирослав Бойчук, Ольга Терешкун.
    Влітку 2013 року як співавтор сценарію, оператор та режисер створює перших два фільми про історію хорів Прикарпаття (Автор ідеї Ольга Терешкун): “З чистих джерел” та цикл “Історія хорових колективів Прикарпаття”.
    1 червня 2013 року в “Гранд-кафе” театру кіно “Люм'єр” відбулась презентація цих двох стрічок. Ця подія позитивно відгукнулася і у місцевих ЗМІ. Практично всі вони розмістили матеріали про цю презентацію, а телебачення протранслювали дві серії фільму у повному обсязі.
    Згодом про фільм розповіли у авторській радіопередачі “Акцент Дня з Володимиром Приймаком “, а в липні цього ж року відбулась звукова його презентація на обласному радіо . Тоді ж в прямому ефірі вийшла передача за участю авторів фільму.
    За сприяння Івано-Франківського осередку Національної спілки кінематографістів України першу частину фільму “З чистих джерел” було надіслано на 9 Міжнародний фестиваль — конкурс екранних мистецтв ім. Сахненка “Дніпро-Сінема”. Серед 130 стрічок, надісланих з 8 країн світу автор фільму виборов Спеціальний Диплом за вдале втілення теми збереженя мистецтва хорового співу. На святковій презентації стрічки, яка відбулась 12 грудня 2013 року в “Гранд-кафе” театру кіно “Люм”єр”, крім самого Диплому, йому було вручено Іменний годинник фестивалю, Грамоту від Облдержадміністрації, та Подяку від міського Управління культури за особистий вагомий внесок у розвиток кіномистецтва України.

Немає коментарів:

Дописати коментар